Grote Kerk

Ook combinatietickets met de Grote Kerk mogelijk!

Regelmatig staan de deuren van de Grote Kerk voor je open en ben je van harte welkom om ook de kerk van binnen te aanschouwen.
De ruimte en de lichtinval zorgen er ongetwijfeld voor dat ook jij van de Grote Kerk onder de indruk bent. Neem daarnaast ook een kijkje bij de diverse monumenten in de kerk en bedenk je dan dat de Ridders van het Gulden Vlies hier hebben rondgelopen, regenten en zeehelden hier begraven liggen en kroonprinsen en -prinsessen hier zijn gedoopt! Combineer je beklimming van De Haagse Toren met een bezoek aan de Grote Kerk.

De Grote Kerk is open op weekenddagen tussen 12:00 en 16:00, behalve als deze verhuurd is voor evenementen.
Samenwerking Grote Kerk

Feestje, bijeenkomst of evenement?

De Grote Kerk is één van de oudste gebouwen van de stad en biedt hiermee de unieke ambiance en entourage voor jouw evenement. Organiseer je een bedrijfsfeest, chique diner, receptie, congres, beurs of festival dan is de Grote Kerk jouw ultieme locatie.

De Grote Kerk, gelegen in het historische centrum van Den Haag en op loopafstand van het parlementaire hart, biedt alle faciliteiten om van jouw evenement een succes te maken.

De Grote Kerk beschikt daarnaast over 8 kleinere ruimtes, waarvan de sfeervolle Assendelftkapel de grootste ruimte is met 72m2. Deze ruimte is geschikt voor maximaal 80 personen en kan ook los en per dagdeel worden gehuurd.

De overige ruimtes zijn:

Zuidkapel (55m2)
Huijgenskamer (40m2)
Kosterskamer (21m2)
Chirurgijnskamer (15m2)
Randerodekamer (14m2)

In de aangelegen Kosterswoning zijn daarnaast ook de Ooievaarskamer (20 m2) en de Klapwakerskamer (30 m2) beschikbaar.

Graag informeren wij je over de mogelijkheden om de Grote Kerk af te huren, over de technische mogelijkheden en catering.

Neem contact op met Ga Den Haag via telefoonnummer 070-7470102 of via email info@gadenhaag.nl
Grote Kerk
Pelgrims

Aanmeldingsformulier

Pelgrims bij De Haagse Toren​

Lopers die zijn aangesloten bij Het Nederlands Genootschap van Sint Jacob kunnen bij De Haagse Toren een stempel halen voor hun pelgrimspaspoort.

Wil je ook de Toren beklimmen, dan kun je een boeking maken los van een Pelgrim stempel. *Toren beklimming is optioneel.

*Stempelen kan op openingsdagen tussen 12:30-16:00 aan de balie van De Haagse Toren. Zie plan je bezoek voor de openingsdagen!